En oförglömlig studentvecka - Del 2

Tisdagen började lugnt med sovmogron tillsammans med Karin som hade nannat över. Efter vi ätit frukost och fixat till oss inför dagen bar det ner till Skanör för att fortsätta nedräkningen och festandet. Idag var det poängjakt som stod överst på schemat.


Vi lagade meal på Falsterbogrillen, Spelade golf på Flommens golfklubb,
Knackade dörr på campingen för att samla ihop suvenier, serverade kunder på café Kust och lite annat smått och gott.

Efter ett par intressanta timmar var det dags för det sista uppdraget, det fruktande nakenracet mellan Kaptensgården och Falsterbostrandbad. Det diskuterades vilt i gruppen om vi skulle göra det eller inte, men va fan, e det mindre än 24 timmar kvar till studenten så är det. Gruppen bestämmde sig helt enkelt för att köra!



Fullkomligt crazy, nen kul hade vi! och en andraplats i poängjakten var väl inte helt fel. Speciellt inte när vinnarna blev dräknta i massor av champange. Kvällen fortsatte med fest och dans ändå in på småtimmarna.



Det blev helt klart ännu en riktigt lyckad dag/kväll!

Era söta hälsningar :)

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Din åsikt/Hälsning:

Trackback

By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0