We're moving on and we can't slow down.

Det är nog lite som dom flesta säger, det går verkligen inte att förklara hur det är hur nere. Jag kan skriva allt vi gör och försöka illustrera med bilder, men kännslan av att vara här går inte att hitta och förstå utan att ni upplevt det själv. Jag hoppas att ni alla har det AWESOME där hemma, tänker på er och saknar er! ♥ Själv överlever jag. STRESSIGT och tufft, men helt UNDERBART! :D 


Lite av de två första veckorna på Service & co
Klicka på filmklippet om ni vill se hela på You tube :)


Long time, no seen :(

Det finns såå myckett jag vill berätta för er, men såå himmla lite tid över! Sedan jag uppdaterade bloggen sist har vi hunnit med allt från tårar till skratt här nere. Vi har varit i Barcelona, haft Black & white party, föreställning, Grisfest, "No buisniess like show buisniess", cabbaré, transfer och ett antal långa lektioner och dagar med plugg. Ni som klagar på lumpen där hemma borde komma hit istället! NÄ, här är verkligen helt UNDERBART, men dagarna är väldigt påfrästande både fysiskt och fram för allt psykiskt! Trodde aldrig jag skulle säga det, men vissa av er där hemma är riktigt SAKNADE! Take Care, jag tänker på er!!


Jag & rumskompis Angelica på Camp Nour!


Jag och några vänner från Guidskolan I Barcelona :)


Firewalk ;)



Jag och Angelica på 600 graders glödande kol!
Efter att ha stått och skrikit  JAG VILL, JAG KAN, JAG SKA ett antal gånger!
Måste erkänna att det inte känndes ett dugg, men riktigt fräck kännsla. Kom allt lite små fjärilar i magen, då man tog det första steget ut på kolen.


Beautiful Lloret de mar!

Efter en förmiddag med "skandinaviska", en blanning mellan Svenska, danska och norska, skickade ledarna ut oss på "Skolelopp". Vi fick vars en kamera och ca 13 olika bildbeskrivningar på bilder vi skulle ta med hjälp av turister. En mycket kul eftermiddag i vackra Lloret de mar som bjöd på ett antal crazy bilder och massa skratt!



Jag, Florens och ännu en tjej från Guidskolan :)



Aaaaribah! ;)

Service & co "Mingelparty" med temat trafikljus, som bjöd på speed dating, elvis, uppträde, trolleri, musik och en massa annat kul! SUPER TREVLIG kväll, som slutade på Texas! ;)

Grön:
Singel
Röd: Upptagen
Gul/Orange: Complicated?



Jag, Jenny, Angelica och Johanna.


Johanna, Gustav, Angelica, Jag, Mari? och två danskar.






Tis 13/4 2010

- 08.00 gick en trött, men taggad och förväntansfull Liinda upp.
- Dagens lektioner bestod av "Inställning & mottivation", "service" och "Transferteori".
- Vid 18.00 var det dags för "G-fit", fittness för oss blivande Guider. Fick pröva på både salsa och boxning, innan dagens middag.




Kan verkligen inte fatta att jag är här! I spanien, på Service & co guidskola!? Dagarna går superfort, dom är väldigt INTENSIVA, men mkt lärorika och roliga! :)


What about the siesta?

- Vaknade upp 08.00 och möttes av pissregn och ett muligt Lloret de mar :(
- Kl 09.30 stod välkommsmöte på schemat. Efter det fick vi gå upp en och en på scenen och prata i microfon 3 min framför all svenska elever. GISSA om jag var nervös!! Men kan lova att det vart riktigt skönt att klara av det!
- Efter en rundtur i byn var det dags för kvällsmat 19.00.
- 20.30 samlades vi igen för att få instruktioner och bli uppdelade i grupper. Varje grupp kommer att hålla i vars ett arrangemang och showa och ta hand om "gästerna" (resten av skolans 150 elever) en timme varje helg. Självklart hade jag "turen" att hamna i gruppen som kommer att uppträda redan nu på söndag. Kvällen, fram tills 11.30, har spenderats med planering, planering, planering! Nu ska jag gå och försöka få lite sömn innan jag ska upp 08.00 igen.

Ni som trodde att jag åkte ner hit för att sola, bada och festa kan slänga er i väggen! Skolan är mkt tuffare än jag förväntat mig, men samtidigt väldigt lärorik, givande och kul på samma gång. Har helt underbara ledare och vänner här nere. - Take care där hemma! ♥


En helt underbar första dag i Spanien! ♥

- Mötte upp Johanna (en tjej på guidskolan) 04.00 på kastrup.
- 07.00 lyfte planet mot Barcelona airport med en Liinda med tusen fjärilar i magen!
- ca 10.00 satt vi på bussen på väg mot Lloret de mar & hotell Guitar, där jag också träffade på en massa nya människor. Bland annat Angelica, som kommer att vara min rumskamrat den kommande månaden, och Jenny.
- ca 12.00 var vi på plats, intjeckade och redo för en liten promenix genom Lloret de mar, klädda i shorts och tunn kofta. 25 grader och strålande sol! ♥ 
- Efter lunch i det underbara vädret åkte bekinin på och det blev schtek vid poolen resten utav dagen.
- Efter kvällsmaten, som la inte var helt 100 procentig, drog vi ner till stranden för att spela gitarr och sjunga allsång till en kall cider.
- HAR HAFT EN HELT UNDERBAR FÖRSTA DAG!!!



Jenny, Jag, Johanna och min rumskompis Angelica :)





Service & co and Llodet de mar, here I come!

Nu står resväskan ÄNTLIGEN färdigpackad och klar för avfärd om ett par timmar. Är galet trött och har en knasig kännsla i hela kroppen. Är nervööös, taggad och fruktansvärt förväntansfull på detta spännande äventyr på samma gång. Istället för att sova har jag ikväll roat mig med att rensa ut diverse prylar ur min resvenska, för att slutligen få den att väga i alla fall 22 kg. Fem timmar innan avresan upptäckte lilla jag att mitt PASS var SPÅRLÖST försvunnit. Efter 30 minuters intensivt letande lyckades brossan TACK OCH LOV hitta det.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka hålla mig vaken till 07.00 då flyget mot Barcelona lyfter från Copenhagen airport. Ska försöka uppdatera bloggen varje dag medens jag är borta så ni vet vad jag pysslar med där nere. TAKE CARE allihop! ♥♥♥


Min nya resväska och handväska.
Fullpackade och klara för avfärd om ett par timmar :)


Carpe Deim, älskade vän.


Jag kommer SAKNA dig min underbara solstråle!
Kommer att sakna er alla älskade människor som gör mitt liv så där extra bra. Alla ni som får mig att skratta och le. En månad kommer gå så otroligt snabbt! :)

För jag vet att allt bara är fantasier...


Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det igen. och be aldrig mer om ursäkt för allt det där du aldrig gjorde. Jag kan inte fånga dig och du kan inte fånga mig, vi är nog trotts allt inte sånna som i slutet får varann... Åhhhh gud det gör såååå ont att nått så nära kan va så långt bort!

- Lite Håkan feber så här på vårkanten?


Fika? På en torsdag?

Nu är det inte långt kvar vill jag lova! Två dagar som kommer gå supersnabbt båda två. Veckan har bara fullständigt sprungit iväg. Har fått träffa en massa underbara vänner "en sista gång" innan avresan. Känns lite sorgligt måste jag säga, kan lova att hur kul jag än har där nere, kommer ni att vara SAKNADE allihop! ♥


Idag blev det i alla fall en sväng in till stan och fika med dessa underbara töser. Red Fellas i 3 timmar? Han då både käka mellis, snacka..., snacka... & snacka..., bli hungrig igen och käka lunch. Mycket trevligt!
- Håll med om att jag lyckades hitta världens sötaste bild på gullepluttarna ;D ♥


Drömmen om Italien & Spanskaplugg!?

Känns ganska så weird, but it's true. Sitter och kollar på förra veckans avsnitt av "drömmen om Italien" och drömmer mig bort om otroligt vackra Italien, samtidigt som jag försöker lära mig ett antal Spanska ord inför resan.

Skulle spanskan nu gå helt åt helvete där nere har jag i alla fall pluggat in "No entiendo, no hablo español. Habla inglel?", vilket betyder: "Jag förstår inte, Jag talar inte spanska. Pratar ni engelska?". Känns som att jag kommer bli expert på den meningen innan jag kommer hem! ;)


De 5 paren som tävlar om att få starta sitt eget "Bad and breakfast" hotell i den otroligt vackra staden Lapidona i Italien. Älskar ni, precis som mig, Italien så se programmet på tv 4 kl 20.00 på onsdagar. Helt underbart! Kan inget annat än att drömma sig bort


Service & co guidskola

Hittade denna lilla film om Service & co.s guidskola på Youtube. Lägger ut den till er som är intresserade av att veta lite mer om vad jag kommer att pyssla med den kommande månaden nere i Spanien.


Only one week left!!

Har nog inte riktigt förstått att jag, om bara en liten ynka vecka, befinner mig i Lloret de mar på Service & co guidskola. Ända sen jag fick bekräftelsen på min ansökan har jag sett fram emot äventyret med ett stort leende på läpparna, men nu börjar nerverna titta fram på riktigt! Blir bara mer och mer nervöööös för varje dag som går. Med tanke på att jag faktiskt ska lämna trygga Vellingekommun och ge mig "ut i världen" på alldeles egen hand och möta det hittills största äventyret i mitt liv, kanske det inte är mer än rätt att vara nervös. Jag hoppas att första mötet med några av mina skolkamrater på kastrup nästa söndag går kanon bra, så att lite av nervusiteten kan få släppa innan det stora mötet med Spainen och resten av mina 200 skolkamrater. Ska verkligen blir ett helt obeskrivligt spännande äventyr!

- Har ni någon gång gett er iväg på ett stort äventyr på alldeles egen hand? :)


a totaly amazing week!

Vecka 13 har bara varit en helt fantastisk händelserik vecka! För er som underar varför jag inte hunnit blogga särskillt mkt kommer här en liten resumé av veckan:

Måndag: Träning, Innebandy med småtjejorna och utgång med smågirlsen ;)
Tisdag: Zoonterapi & Healing hos Gunilla, stan och chillkväll med Henke!
- ÄLSKA Stig helmer säger jag bara ;)
Onsdag:  Frissan!! ♥ Sedan bar det av till Åhus för att träffa en SAKNAD Soffipuff!
Torsdag: Spenderades i Åhus ♥
Fredag: Stan, sedan en AWESOME tvärnice utekväll med diverse UNDERBARA människor! ♥♥♥
Lördag morgon spenderades i ljunghusen, sedan blev det påskbuffé hos världens bästa mormor & morfar och film med Kenny & Victor på kvällen. Hur många gånger kan man se Sommar med Göran utan att tröttna!?
Idag har jag inte gjort många knop, försökt kolla på veckans alla serier och tv-program jag missat i veckan. Fick även finbesök av min solstråle :D

Well, rätt STRESSIG men helt UNDERBAR vecka! Tack alla inblandade människor!!



En liten Liinda i kort uppklippt FLUFFIGT BLONDT hår,
har äntligen lyckats få tillbax min "vanliga" älskade frilla igen, love it! ;)


Just some smal town girls on a friday night.

Fredagen blev en sån där helt perfekt lyckad kväll, ni vet då både man själv, ens underbara vänner och hela utestället är på topp! Var längesedan jag hade en så här kul utekväll! Till och med musiken på kb i Malmö vart bra, jag menar vad händer!?
- Tack alla underbara människor för en hel galen störtskön awesome kväll ;)




Snyggare charmigare brudar får man leta efter alltså! ;)


A few days in Åhus ♥

Åkte upp till Åhus för att efter 4 månader ÄNTLIGEN få träffa min SAKNADE Soffi!!
Blev ett par riktigt härliga mysiga specade dagar med min solstråle ♥







- Klicka på bilderna för att se dem större -


Tuffingen i lekparken ;) 
Ni vet hon som vågar klättra högst upp och släppa taget!
WOW! Shit alltså, får jag känna dig!?


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0