Riktig Svensk sommar!


Så här såg det ut när jag och mammsen glassade runt på Smögenbryggan igår. Idag öser regnet ner och jag är fast i vår lilla husvagn med en dator och en tv där barnkanalen visats hela dagen, vilket resulterat i att biljetterna hem är bokade! Se you all on Saturday :D
Saknar alla underbaringar där hemma! ♥


Lata dagar vid vackra Hovenäset ♥







I ♥ Götlaborg!


Kl 16.00 rullade 7 förväntansfulla brudar upp mot my favourite town: GÖTEBORG ♥


Ca 3 timmar senare stod grillning, fix och festligheter på schemat i Västra frölunda. Well, alla har vi någon gång fått lite för mkt att dricka, Hope I'm forgiven! Trotts att kvällen kanske blev lite för spårad, vart den mycket trevlig och sköj ända in på småtimmarna^^


- Det är OKEJ att se ut så där när man är förgiftad och inte har sovit på ett antal timmar!

Efter en lång, minst sagt TUFF! (a), dag på Avenyn med Karin, Anna och Ekblom, begav sig Skånetjajorna hemmåt och jag mötte upp 3 goa glada Service & Co tjejor vid namn Maja, Jenny och Johanna. Blev en massa Snack, massa fika och massa fina minnen hela kvällen lång, Superkul att träffa er igen tjejor! :D


Efter en väldigt trevlig kväll med Service & Co tjajorna tog jag och Maja oss hem till henne i otroligt mysiga Borås för att äntligen få lite sömn! Kan lova att jag somnade riktigt gött efter ett och ett halft TUFFT dygn i Göteborg.

- Tusen TACK allihop för två grymt kul dagar i UNDERBARA Götlaborg!


Bye Bye Skåneland!


Då bär det snart av mot My favourite town GÖTLABORG med bland annat dessa sköna brudar! Göra Avenyn osäker ikväll, gå på Lisseberg imorgon, ta ett kort stopp i Borås, för att sedan dra vidare ut mot underbara Smögen/Kungshamn på söndag! ♥


Sooommarnaaatt, när vi svävar fram i mörkret... aaaaha!

Sommar & sol, ett gäng störtsköna vänner och musikarrangemang i Skanörs hamn. Vad hade kunnat göra en sommarkväll i juli bättre!? ...Kanske lite mindre feber och mindre ångest över att alla i denna j*vla kommun är precis som dom alltid varit! Tänk om någon kunde hittat på något nytt, skaffat lite självkännsla och skippat masken, eller kanske bara hittat något nytt att klaga över? HJÄLP säger jag bara! - I JUST DON'T BELONG HERE!

Hade i alla fall en helt okej kväll :)


EY TUFFING! ;) Soooolstårlen min!






MAN ÅNGRAR ALDRIG DET MAN GJORT, BARA DET MAN ALDRIG GJORDE ;)


50+20=70 års fest!

Den 10/7 hade fam Björklund en 50 års-gris och en nybliven 20 åring att fira. Trotts att vi lyckats lägga festen på årets, utan tvekan, varmaste dag, fick pappa och jag en mycket trevlig kväll med våra UNDERBARA vänner.

Här kommer en KORT bildressumé från kvällens festligheter :)











TUSEN TACK för all uppvaktning och en mkt trevlig kväll underbaringar!!


Twilight feber?

Vet en som kommer sitta spikad i biosallongen när denna underbara Twilight parodi kommer ut! LOVE IT! Kanske borde ta och se den efterlängtade 3.an innan dess också. BIO någon!?


"Vampire suck" - En parodi av The Twilight saga


Vad gör vi!? - Nu kööör vi!!

Vad vore Falsterbo Horse show utan en klassisk ledgendary Liinda/Natty förfest. Goda drinkar, massa snack, SKRATT, flummande och dansande. En bra kväll kunde inte börjat mkt bättre ;)






Twinsen är igång igen jappjapp!


Nattly & Jag

Sen vidare till Falsterbo Horse show för ännu en CRAAAZY kväll/natt/morgon som slutade med efterfest på stranden till 07.00 på morgonen.
- I'M GONNA BE FUCKING 18 TIL I DIE!!


900706 - sjättejulinittonhundranittio.

Dagen då lilla Liinda My Björklund kom till världen, vilket 20 år senare firades med en supermysig födelsedag! Mys Mys Myyyysipyspys på morgonen ♥ följt av ett par timmars sömn efter en awesome gårkväll/natt på Falsterbo horse show, ett par timmar i solen och slutligen en trevlig kväll med god mat & dryck och fotboll på Lilla Torg med älskade SoffiPuff & Nattly!
- Tack alla underbara fina vänner som förgyllde min 20 års dag ♥





Kvällen slutade minst sagt SJUKT i Nattlys pojkväns lägenhet. Ugglor, Knarkalangare, Pissenisse och danska komedier + två flummiga töser... Hahah Behöver jag säga mer!? ;)



Någon som har någon som hällst bra förklaring till detta komedi tv-program!?


Också drog Falsterbo horse show igång!

Orsaken till denna dåliga uppdatering kallas Falsterbo horse show, SOL & bad och underbara vänner ♥ Har haft en totaly amazing vecka! Bilder från resterande äventyr kommer upp under veckan :)


Jag, Julia och Micha på väg ner till strandbaden under horse show veckan!


Summerbreeze


Ett förhållande kanske aldrig kan bli 100%,
men det kan i alla fall kännas 100% rätt att försöka...


Svar på frågor om Service & co.

Fick ett par frågor om guide/reseledarskolan i Spaninen, från en tjej vid namn Anna. Visst svarar jag gärna på dina frågor här på bloggen, förlåt att du fick vänta så länge på svaren, men här kommer dem bättre sent än aldrig :)


♦ Hur finansierade du detta? Lån? Sparade pengar?

- Jag tog ett vanligt banklån på 30 000 kr eftersom utbildingen tyvärr inte är CSN berättigad, vilket faktiskt gick väldigt smidigt. Vet dock att dem flästa sparar ihop pengar till utbildningen.


♦ Hur ser intagningen ut? Kommer alla in som söker? Vilka krav finns?

- Alla som söker/anmäler sig till service & co kommer med så länge det finns platser kvar. Kraven för att söka kan du/ni läsa mer om på www.reseledare.se. Kraven handar mer om hur du är som person, är du mogen och redo att ge dig ut i världen som guide under en längre tid?


♦ Har du fått jobb nu efter reseledarskolan?

- Alla godkända elver som velat ha jobb har fått det. Skulle tro att minst 60% av dem som gick guideskolan nu April/maj 2010 är ute på olika destinationer runt om i världen just nu.
Vad det gäller mig har jag bestämmt mig för att vara hemma och ta körtkort över sommaren innan jag ger mig iväg.






Har du/ni funderat på att gå Service & co guide/reseledarskola GÖR DET FFS!! Det är helt klart det tuffaste jag någonsin varit med om, men samtidigt något utav det roligare jag gjort i hela mitt liv! Man utvecklas grymt mycket som person och lär sig så otroligt mkt under den korta perioden nere i vackra Lloret de mar. Jag har fått erfarenheter jag kommer att bära med mig resten utav livet och dess utom en massa UNDERBARA vänner för livet.

Jag SAKNAR guideskolan och alla UNDERBARA människor från Service & co var enda liten sekund! Ni anar inte hur mkt jag hade velat spola tillbaka tiden och få uppleva äventyret ännu en gång ♥♥♥


En kväll i juni, då när sommarn är som bäst.



En Maria att överraska på födelsedagen, en solnedgång och ett gäng grymt härliga filurer ♥


Pazza inter amala

Kan bara inte sluta ÄLSKA denna låt! Italienska måste vara världens finaste språk! Har lovat mig själv att jag ska lära mig det någon gång i livet. Reseledare i Italien nästan sommar kanske? Hade inte varit helt fel! ;)


Pazza inter amala - Inters låt inför fotbolls vm nu 2010.

- En gång Sturup alltid Sturup?

Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men fy fan vad kul jag haft ute på jobb (Malmö Airport) de senaste dagarna jag jobbat. Kan bero på att det knappt går några flyg nu på sommaren och jag istället hinner plugga körkortsteori, kolla film i barnhörnan och snacka skit med 3 grymt trevliga anställda på Espresso house. Arbetspassen flyter på ovanligt snabbt och jag börjar faktiskt gilla mitt jobb. Hur var det du sa Christel, "En gång sturup, alltid Sturup" hahah, skulle inte tro det va! Men känns skönt att veta att jag kommer överleva sommaren där ute!
.


Absolut bästa ute på jobb: Malmö airports nya barnhörna! Visas långfilmer som "Upp" och kalle Anka avsnitt hela dagarna. Gissa vem som sitter spikad framför tvn mellan flygen ;)
.


I dream a dream that can't some true...

...I can never be with you.


"Är magen glad, är människan glad"

Fil & müssli, Äggmacka, caesarsallad, en jordgubbsdrink också LÅNG joggingtur på det. Looovely!





- Krossa jordgubbar tillsammans med is och fyll ut med mineralvatten eller sprite och eventuallt lite Bacardi grandmellon. ♥ GALET GOTTIT! :)


Many years have past since thouse summerdays...


 

Bara jag som får låten "Fields of gold" på huvudet när jag ser dessa bilder?
(Tagna utav mig, ut mot åkern där jag bor)
Vet inte hur många tusentals tårar jag fällt till denna underbara låt ♥


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0