Vi har det bra bra braaa! ♥

Så vart guidelivet igång på riktigt. Första gästerna är på plats och veckoprogrammet med alla härliga arrangemang är igång! Märks verkligen att det är nyårsvecka och högsäsong här nere! I måndags & tisdags fick vi ett par dagar med helt MAGISK skidåkning i minusgrader och strålande sol. Love it! ♥ Men i onsdags började pisterna bli allt för fulla av folk! Blev picknick i sooolen i onsdags med vår lilla guidefamilj. Resten av veckan har mest bjudit på Träning, Tennis, en kälkafton och massor av afterskii. Håller oss nere i byn tills högsäsongen är över efter nyår!








Temporary home, sweet home.







Lite efterfrågade bilder från vår mysiga fina guidelägenhet här i Sölden :)


Party, Pisten, Pulver sneee... Party, Pisten, Pulver sneee!








En helt fantastisk skiddag i strålande sol, följt av afterskii på crazy Schirmbar, med alla mina favorit guider


Feel the need, the need for speeed!

Fick pröva på Kälkafton på Silbertal, ett av våra egna arrangemang. Galet goood mat, ett par öl på en bar med live musik, en fartfyld kälktur ner genom natten i den mysiga snön och slutligen ytterliggare ett par öl och hygge med nagel på Alm Rasch :)







Alla skandinaviska reseledare i Sölden. Vi, Slope, Team Benns, STS och Danski.
Härligt gäng! :) ♥


Good times never seemed so good.

Hey alla grymt Saknade!
Senaste veckan har gått riktigt skrämmande fort! Fick juh slängt in några inlägg från Julafton. Dagarna innan jul var hur underbara som hällst. På onsdags kvällen hade vi kälkafton med alla guider från de skandinaviska bolagen. I torsdags tog jag och en utav våra slopeguider oss in till Innsbruk i snöstormen för att fixa lite smått och gott till veckans picknick. Fick ätit köttbullar på Ikea och köpt massvis med pepparkakor. Vilken Lycka! I fredags åkte vi skidor i strålande soool hela dagen tillsammans med våra söta guidekollegor. Blev lunch i solen och dagen avslutades med en rimligt crazy afterskii. Helt underbart! :)

Nu är dom första riktiga gästerna på plats och imorgon drar veckoprogrammet och guidelivet igång på riktigt. Glädjer mig till att komma igång med alla feta arrangemang, inte minst så här i nyårsveckan!




Har kommit galet mycket snö över hela Sölden! We love it!
Har fått pyntat upp lägenheten med Svenska flaggor från Ikea (Ofcourse) och min lilla Danska "Hopptimist" jag fick utav Simon i julklapp :)


Christmas in StAnton

Hoppas ni alla hade en riktigt fin jul där hemma igår! :)
Vi hade det super trevligt borta i St Anton. Hamnade på en allt för fin restaurang tillsammans med Nortlander, slope och trier guiderna från Stanton, där vi blev serverade en lyxig sjurätters middag. Finner inte riktigt ord för den där middagen. Spännande att ha prövat på.
Allt var verkligen super mysigt, stämmningsfullt och riktigt gottit!









Tänk att det är möjligt att sakna julskinka, köttbullar, sill, lax, risgrynsgröt och allt annat sliskigt som hör julen till, när man får så här fin mat serverad på lyxrestaurang. Whaaa, nästa jul blir jag bara tvungen att få fira på Svensk mark!


Frohe Weihnachten



Många söta julhälsningar från Sölden! Har hittills haft en riktigt mysig julafton med bla Brunch och julklappsutdelning till våra sammarbetspartners. Dock glad att vi äntligen är klara! Med tanke på att en obstler snapps skulle ner på varje ställe hade jag inte pallat ett hotell till!
Nu blir det snart lite julklappsöppning här i guidelägenheten, sen beger vi oss över mot St Anton för att fira jul med lite guider och vänner. Hoppas allt är bra där hemma och att ni alla får en riktigt GOD JUL! Jag tänker på er!


Språk kaos!



Vill egentligen bara ut och STÅ PÅ SKIII right now now nooow! Sitter og översätter en massa papper från Danska till Svenska, PINSAMT vad dålig min Svenska är! Sedan vi kom ner hit har jag endast snackat Danska, Tyska och lite Engelska. När vi i förrgårs fick ner första Svensken till Sölden blev det minst sagt Språk Kaos i mitt höve!

Ikväll får vi iallafall finbesök utav guiderna från Saalbach, Hyggligt värre! :)
Hoppas allt är tipp topp hemma i Skåneland, I MISS YOU! ♥


Everyday we're shuffelin ;)








Upptäckte just att ca 80% av alla bilder från denna helg dessvärre måste CENSURERAS BORT! Haha. Smällar man får ta när Afterskii/Party ställena har öppet från 16.00 - 03.00 om natten!


Nära döden upplevelse!

Pappa, Efter att ha sett vårt "Müll Raum" lovar jag att jag ALDRIG mer ska klaga på "sopsorteringen" där hemma! Fyyy för i Bubblan! :0

Peace.

Servus! Nästan en vecka sedan jag tittade in hit. Tiden här nere går Galet FORT, känns som om vi redan varit här minst två veckor! Efter ett par trevliga första dagar här i Sölden som mest gick ut på att komma på plats och lära känna allt och alla, var det också dags att ta itu med allt det där super roliga pappersarbetet som juh också bara ska betas av. Ett par Tuffa dagar, där humöret kanske inte va på topp, avslutades lyckligt vis med en riktigt nice helg! Nu är vi på banan igen, REDO och spända inför en riktig kanon säsong! :D




Kostar att ligga på topp! Bakisdag med kontorsarbete i sängen, pepparkakor & Mjölk, Fiiint!


Julmarknad in Sölden.



Glüwein, varma Kastanier och julgransjakt ;)

Såg förresten precis att det är galet många som plötsligt läser min blogg!
Kul! Men Who are you!? Lämna gärna nån söta kommentarer :)


Verliebt in Österreisch! ♥

Hittills har dagarna mest bestått av att komma på plats och komma runt och hälsa på alla våra Hotell och sammarbetspartners. Har i övrigt mest försökt synas så mycket som möjligt i byn och pröva på dess afterskiiställen, barer, restauranger osv. Har blivit ett par riktigt härliga kvällar i byn med Slope & Team Benns (Två andra danska resesällskap).
Skidlärarna vi lärt känna här nere är spritt språngande CRAZY och igår blev det DANS och tjo Hej mellan kl 20.00 - 00.00. Riktigt kul!






Nu ska jag få lite sömn. Snön yr ner utanför fönstrena och imorgon väntar ännu en dag i pisten med strålande soool ;) Take care där hemma! Jag saknar er


Servus meine Schatz!

Sölden är verkligen en helt fantastisk skidort med helt magisk skidåkning! Har hittills inte åkt en enda dålig pist! Afterskiin är crazy och slutar inte förrens kl 03.00 om natten! ;)

Känns väldigt märkligt att inte hela tiden ha mycket folk omkring mig, som jag annars är van vid! Men det blir förhoppningsvis lite bättre när första gästerna ankommer och vi får lite mer att göra! :) Stormtrivs iallafall verkligen med atmosfären här i Sölden! Alla sammarbetspartners och människor är super söta! Här kommer ett litet bildregn från min & Simons första skiddag, Enjoy ;)







Malmö - Köpenhamn - Hamburg - München - Zell am Ziller - Myrhofen och slutligen Sölden, på 20 timmar.





Hamburg huvudbanegård.





Hygge med förväntansfulla guider på natttåget mellan Hamburg & München.


Efter 20 timmars spännande, Tuff, men grymt hygglig Trevlig tågresa har vi äntligen landat i Sölden! Lägenheten, byn och alla sammarbetspartners är verkligen TOPPEN! Allt är högt över förväntan, känns superduper bra! Kommer bli en GRYM säsong! :D


Bye Bye Skåneland & WellingTown, Hallååå Österreisch und Sölden!!

Whhaaaa kan inte riktigt fatta att detta är sant! Om mindre än en timme rullar tåget från Malmö mot Köpenhamn -> Hamburg -> München och slutligen SÖLDEN, mitt nya hem dom kommande 5 månaderna ;) kan inte riktigt beskriva känslan inom mig just nu, men Galet TAGGAD är jag iallafall!!

Ta hand om er alla fiiina vänner här hemma! Ni kommer att vara grymt SAKNADE! LOVAR att jag ska vara BÄTTRE än förra säsongen på att titta in hit och uppdatera er om vad som händer och sker i mitt älskade vinterland!




Live webbcam bilder från Sölden. Paradise, Here we come!! ;)


Kaos hos fröken Björklund!



Jag som trodde jag skulle vara van vid det här med packning vid det här laget, men IKKE sa nicke! Känns svårare än någonsin! Giter verkligen inte ha med mig alldeles för mycket onödiga prylar som bara hamnar längst in i garderoben ytterligaren en säsong, samtidigt som jag bara kommer på fler och fler småsaker som "kunde ha varit bra att ha med förra året".
Well kl är 02.00 och om ganska exakt 12h sitter jag på tåget på väg mot Köpenhamn. Allt för CRAZY! Tror jag lägger ner för ikväll och försöker få lite sömn och energi inför The big day imorgon! Packningen får helt enkelt fixa sig själv imorgonbitti!


The light in my life! ♥

Kan någon vara så snäll och förklara hur faaan jag ska klara mig utan detta ÄLSKADE lilla troll YTTERLIGARE FEM månader!? Vem ska ge mig all den ENERGI, GLÄDJE & INSPIRATION hon ger mig varje dag!? :'(






Det bästa som någonsin hänt mig! Finaste i hela vida världen ♥


Julbord på Ikea mit Mammsi


Fy för i bubblan vad julmat ser Oläckert ut! Men GOTT var det vill jag lova!


Fick även införskaffat lite förvarings prylar till vår guidelägenhet. Perfekta till alla vantar, mössor, googles och andra småprylar som har tendens till att ligga slängda all over the place!
Tar ingen plats i resväskan häller, Helt Perfect! :)


You held you're pride like you should've held me.



Klänning från Acne. Källa


Kostar att ligga på Topp!

Ligger nedbäddad i världens mysigast säng med tända ljus och kollar tredje & fjärde avsnittet av årets Julkalender på SVT. Alla dessa fantastiska helger och äventyr har minst sagt satt sina spår! Nu är det Te med Honing, C-vitaminer och massor med vila fram tills
på torsdag som gäller för denna tjej!

Överraskningsfesten för brossan i lördags blev super lyckad! När han kom hem efter att ha skjussat mamma & pappa till Höllviken, stod alla vänner i vardagsrummet redo & taggade inför den fest vi dukat upp till medens han var borta. Allt gick som planerat och han misstänkte faktiskt ingenting! Snacka om att jag var NERVÖS timmen innan alla dök upp!
Tusen TACK för all hjälp med alla förberedelser och att hålla festen hemlig!



Två bilder var vad som fassnade på Kameran haha, DÅLIGT en kväll som denna!
Blev iallafall en fin på Maria, mig och Karin :)


Countdown, ONE weak!!



Sista dagen på ExaktaPrining är avklarad, det mesta inför vinterns äventyr är införskaffat och om EN vecka sitter jag på ett tåg på väg mot mitt Älskade Österreisch!! Whaaa can't belive it!
Är sååå damn redo nu ska ni veta!! ;D


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0