Låt mig presentera: Nortlander Ski-Tours in Sölden 2011/12 ;)

Här har ni den efterfrågade lilla video, som jag & min kollega Simon spelade in med Bluebird Video productions för ca en månad sen. Jag i guld hjälm. Enjoy ;)


Nortlander Ski Video from Bluebird video productions on Vimeo.

...Jobbar för fullt på det där med armarna va! Ser förhoppningsvis redan mkt bättre ut!


Living the dream!

Hör nu på god vänner, så ska jag för er berätta! ...Om en alldeles fantastisk vecka 6 här i Sölden. Har inte haft särskillt många gäster, men dom vi haft har verkligen varit super söta! I söndags och måndags hyggde vi oss i de iskalla soliga pisterna hela dagarna, innan vi tog på afterskii om eftermiddagen. När jag kom hem från gymmet i måndagskväll hade grabbarna planerat in en Pub Crawl, som senare dock blev till ett nostalgiskt besök på Alm Rauch, stället där vi hängde typ varje kväll när vi kom här ner i december. Förståligt nog gick inte tisdagen i många knop förrens det var dags att tagga till inför en ganska så vild afterskii på Schirmbar. Kan rekomenderas att INTE dricka 7 jägerTe på en och samma afterskii... Efter en underbar solig picknick i onsdags, bestämde Danski sig för att hålla GuideFest nr Två. Blev en super trevlig kväll med hotdogs, hyggespel och alldeles för mycket snapps & flygel. I torsdags var det dags att ta upp i pisten och rasta skidorna igen, mina förövrigt "nya" underbara super duper race carvingskidor! ♥ På kvällen tog jag upp på kälkafton med våra ur söta gäster. Galet trevlig kväll med massor av härliga skratt, som avslutades på Fire & Ice nattklubb till kl 02.30 på natten. I fredags fick vi en härlig mysig sovmorgon innan jag & Nikolaj tog en road tripp över till Imst för att käka lunch på Mc Donkan & shoppa in lite smått & gott. Trevligt mysigt värre (:

...Och nu efter att ha skrivit allt detta börjar jag lite så där smått förstå varför jag legat nedbäddad med feber hela dagen. Jag som tyckte att jag haft en lugn och skön vecka. Yeah right...

Ska låta kameran följa med på alla upptåg den kommande veckan, så att ni så småningom kan få lite bilder också! Här kommer iallafall ett par från våran fotodag på skii förra fredagen :)






The reason we love this place!

Trotts stundtals allt för mycket arbete till allt för lite energi,
har guidelivet och dagarna här nere sina otroligt goda stunder!

Tisdag kör vi afterskii på crazy Schirmbar:



Onsdagar är det dags för picknick in the sun ;)




Trotts sega ben när veckan närmar sig sitt slut, kör vi lite kälkafton på torsdagar. Med en läcker grillbuffé & fest till livemusik innan vi yr ner genom snön på kälke :)



Får inte Sports4You (vår skiduthyrning) för sig att bjuda in alla sammarbetspartners på en crazy festlig måltid som avslutas med kälkåkning kl 02.30 på natten...




...Får la vi guider själva fixa fest hemma hos Slope med Tacos,
påhittade födelsedagsbarn och gud vet vad! Haha:







En fin liten historia åt ett antal random bilder tagna de senaste veckorna. Behöver jag säga mer än att livet helt enkelt bara LEKER down here :))


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0