Service & co lider mot sitt slut :(

Då var ännu 3 examen, ett samtal och en JOBBINTERVJUV avklarad! Jobbintervjun var för Langley, som har resor till bland annat ALPERNA!, västindien och Grekland. Står skriven som reserv hos dem i sommar, slutar någon anställd hoppar jag in och fullföljer sommarsässongen till oktober månad ;)

Har varit två stressiga dagar fyllda med ÅNGEST, men nu börjar saker & ting falla på platts. Utflyktsexamen kunde gått bättre, eller i alla fall inte käpp rätt åt helvete!, men Sell & service examen gick i gengäld riktigt bra och slutade med en 5.a i betyg!

Nu väntar bara skriftlig examen 2 kl 20.30, sen jävlar är det FIESTA som gäller ända fram tills på måndag, då vi blir så illa tvungna att lämna underbara Service & co och Lloret de mar :(

Imorgon väntar förhoppningsvis en tur till stranden för att få lite färg, innan vi på kvällen ska få vår "slut bedömmning", ha avskeddsmiddag och galakväll.


Jessica & Jag en kväll innan TEXAS!

- Hoppas livet leker lika mkt där hemma, som det gör här nere. I MISS YOU ALL!


Svar på frågor jag fått utav er där hemma :)

  • Skolan, lektionerna och grupparbetena är på Skandinaviska, dvs blandat Svenska, Danska och Norska.
    .
  • Jag landar på Kastrup 22.00 på måndag den 10 maj.
  • Åker på Dansk kurs i Koldning (Danmark) 16-26 maj.
  • Har bestämmt mig för att vara hemma till Augusti månad och sedan dra iväg till värmen 3-4 månader innan jag drar iväg som skidguide december 2010 - April 2011.
    .
  • Jag har fått följande betyg på skolan:

- Transfer examen: 4
- Skriftlig examen 1: 4
- Välkommstmöte examen: 4
- Första hjälpen examen: 5

(Betygssystemet går från 1-6. En 4.a betyder att man har vad som krävs för att bli gudie ute på en riktigt destination!)

  • Skolan är fruktansvärt tuff, man lever verkligen i en bubbla. Får uppgifter som man tror att man aldrig kommer klara av, Trycker på "guideknappen" i nacken, sätter i VILJAN, bara gör det man ska och klara på något sätt av uppgifter så jävla bra och blir ännu ett snäpp starkare och ännu ett steg närmare sin stora dröm! :D

    Samtidigt har vi självklart såå jävla kul tillsammans!! Vi är som en stor familj som stöttar och peppar varandra. Blir MÅNGA MÅNGA hjärtliga skratt under dagarna. Mitt under lektionerna kan ledarna ex komma inrusandes i klassrummet klädda i militärkläder med leksakspistoler, be oss slänga oss på golvet, sedan sätta händerna bakom huvudet och föra oss upp till poolområdet i samlad trupp, där vi alla dansar loss till "Service & co dansen" som vi lärt oss. Något av de sjukaste de gjort under tiden här, men vi blev inte förvånade. SPÅRADE UNDERBARA ledare är vad dom är! ;D
    .
  • och slutligen, JA! Jag har såå mycket att berätta för er alla. Det har hänt såå jävla mycket som jag inte nämt något om här på bloggen, men det får ni allt hålla er med tills jag kommer hem ;)

- TAKE CARE ALLIHOP! I MISS YOU! ♥ Even if I LOVE Service & co och Lloret de mar nått så in i helvete :)


Livet i en bubbla kallad, "guidebranschen".

Kan överhuvudtaget inte förstår att vi är inne på fjärde och sista veckan här på Service & co! Känns som vi precis kommit hit och lärt känna varan. Kommer att fällas tusentalls tårar på måndag då det är dags att lämna skolan, alla nya vänner och Lloret de mar. ♥ Dock är det såå himmla mycket som ska hinnas med innan dess!

- Ännu 3 examen, flera kvällsarrangemang, personliga samtal och sist med inte minst JOBBINTERVJUV med ett resebolag! Funderar på att gå på jobbintervjuv hos Langley som har både sommar och vinterresor. Någon som hört talas om LANGLEY och har någon uppfattning om bolaget? Pappa? (a)

Som ni säkert förstår har det hänt OTROLIGT mkt sen jag uppdaterade er senast. Har till största del pratat mycket om hur viktigt teamet och destinationen är. Hur man ska bete sig som guide på destinationen utifrån olika situvationer, kultur och oväntade händelser. Vi har hunnit med att hålla välkommstmöte, shoppa och köra rafting i Andorra, förstahjälpen examen, information om jobbsökning och vad som väntar oss/väntas av oss i framtiden. Självklart har vi även hunnit med en del festande, drinkar och kvällsarrangemang :)

Fräckaste händelsen under hela skolan, var i förrgår natt, då vi vaknar kl 03.00 på natten av att en av våra ledare står och baknar på dörren. "Det har uppstått en krissituvation på destinationen, ni ska befinna er i pallas atanea, så fort i bara kan!!". Hoppade yrvaket upp, kastade på oss kläderna och sprang ner till salen! Väl där fick vi reda på att alla hotel blivit överbokade och vi var tvungna att fixa nya transferbussar, miniguid, ett helt nytt utflyktsschema och informationspärm till den nya ö vi blev tvungna att plasera våra gäster på. Från kl 03.00 - 09.00 var det grupparbete som gällde för ett gäng TRÖTTA/DÖDA service & co elever! Förstår fortfarande inte hur vi lyckades trycka på vår "guideknapp" och få energi till att klara av uppgiften, men fräckt var det!

Har försökt att ladda upp en massa bilder från resan som gått, men internet har bestämmt sig för att vägra hjälpa mig! Ni får helt enkelt hålla er tills jag kommer hem.
- Take Care! Jag tänder på er ♥♥♥






Buenas noches!

Hey! Upptäckte nyss att vi fått internet på våra hotellrum! Fortsätter det så här kommer jag kunna börja uppdatera bloggen igen! ;) Kan meddela att jag nu klarat av hela 3 examen, "Transfer", "Skriftlig exam 1" och "Välkommstmöte", med godkända bra betyg :D Känns riktigt skönt! Nu väntar 3 dagar med "första hjälpen", passande när jag håller på att bli sjuk :(


Angelica & jag på service & co grisfest.


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0