- Jag tänker aldrig växa upp och bli stor!

...Den där meningen jag så ofta hör mig själv säga börjar bli lite uttjatad och smått blekna bort.
Ibland önskar jag att jag var två år gammal. Att jag hade en mamma som sade åt mig precis vad jag skulle göra, precis vad som var rätt och fel här i livet. Att jag levde på den tiden då ens största beslut var om man skulle tekna i sitt ritblock, leka med Barbi eller Pyssla. Då det absolut värsta som kunde inträffa var att lilltån skrapades upp eller att en bråkig lillebror tog ens Bamse.
 
Men jag är inte två år, har ingen mamma som bestämmer precis vart mina nästa steg skall leda och min nallebjörn ligger sedan länge nedbäddad långt under sängen.

Nu är det jag som sitter här själv, vuxen!? på 20 bast och funderar över vart livet tar mig här näst.

- På reseledarjobb i solen & värmen?
- Till ett riktigt "välbetalt" jobb?
- På sommar säsong någon stanns längst kusten?
- Till en lägenhet i Göteborg/Lund med plugg & jobb till hösten? - Naaaj Knappast!


Tårar faller av längtan och saknad! ♥


Jag, Carina & Kathrine under vår Pub Crawl med "Trafik light" tema.


Jag, Signe og Maria på Österrikisk kälkafton.


En av dom absolut bästa skiddagarna på hela säsongen! ♥



1. Jag, Ida & Kathrine
2. Fynbo unt Jag. - Picknik min vecka i Wagga Wagga (Wagrain)




After skii på Spitz Bub ♥
1. Jag, Mikke & Victor.
2. Christoffer med SPACEY vørldens bästa "Entertainer"
3. Jesper, Jag, Jacob og Lova.



Lion Alpin by Hohmark - Team Saalbach 2010/2011 ♥


Happy Easter!

Också vart det Påsk igen. Ännu en sån där typiskt Svensk tradition som går ut på att dricka snapps, ÄTA & sjunga så mycket man bara kan med goa vänner och diverse släktingar. Har faktiskt varit en riktigt lugn og mysig trevlig helg. Super praktiskt att man slipper äta något mer på resten av året nu med (Y)



Tårta a la Liinda ;) Funderar på att utbilda mig till kock/Konditor iallafall^^


Mycket schnygg påskhare

Efter matchen igår kommer mamma hem och inser att jag fortfarande inte satt Påskfjädrar i buskarna utanför som hon bett mig om. Illa kvickt fick mamma på två fjäderbollar på mitt höve och pappsen vart inte långt efter med en fin fin pannlampa. Trotts ett tappert försök med typ "men för helvete jag gör det imorgon!!", vart det jag som skickades ut så här schnygg på gatan för att klä buskarna färg glada och ge grannarna ett gott skratt! 


- H-O-C-K-E-Y, HOCKEY!

Efter en lång dag med schtek i strålande sol, lite uppfräschning och en otroligt good tre rätters middag, åkte hela la familia in till Malmö Arena för att kolla på Tre kronor - Rysslands träningsmatch innan vm. Inte mkt till match, men nog fan vart där drag i andra perioden vid 2-2. Sinnes sjukt KUL att kolla hockey igen, kändes som tusen år sedan, då senaste matchen var i Zell am see i novemer ;) 


Sverige - Ryssland på Malmö Arena.


Can't do nothing but miss it like Crazy! ♥




- Saalbach 2010/11 ♥ Saknaden är enorm! 


Helt okej Söndagskväll ;)



Helt okej avslut på en riktigt niceig vecka! ♥ Grillat, Italienks sallad och vin med goa vänner, också en tur i bubbelpoolen med Sarah på det ;)


Pour some suger on me

Har haft ännu en underbar helg med fiiina vänner ♥ Kan bara LOVA att grov diet + alkohol & lite sömn inte direkt är det optimala för god hälsa! Tar på krafterna, men det är det fan värt ;) Finns dock inte ord för hur TRÖTT jag är på grönsaker! Fett sugen på chips & dippa. Smothie, toast och massa söt frukt till frukost! MEN Only one weak left (:


Bildkälla: Tv4.se

Nu ska det laddas upp inför morgondagens "TjejInnebandy" med film & mys. XOXO.


We ain't gonna live forever!


Ojojoj, Fy & skäms Liinda!

Naaaj jag har inte glömt bort hur man loggar in på blogg.se, inte glömt bort mitt lösenord eller min blogg. Har bara varit generös och inte velat göra er allt för avensjuka med massa helt WUNDERBARA skidbilder i glänsande snö & strålande sol ;) Well, det blir juh inte riktigt alltid som man tänkt sig och i detta fall har bloggen helt enkelt totalt lagts åt sidan.

Nu är jag iallafall hemma på Svensk jord i Skåneland, WellingTown!





Bjuder på 3 utav ca tusen bilder från mitt vinteräventyr. Ska ta och ladda upp lidt fler från ett antal arrangemanger och oförglömliga dagar från de senaste 4 månaderna, så fort jag får tid :)


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0