Vecka 52 - Happy new year!!

Sista veckan år 2010, var helt klart en av de bästa på hela året! ♥ Jag och Carina hade några helt underbara gäster ute på Hub, som snarare blev våra vänner istället för våra gäster. Veckan bjöd på strålande sol och helt magiska pister. År 2010 kunde helt enkelt inte ha avslutats bättre og år 2011 kunde inte ha börjat mycket bättre än så här:


Pistvisning i Hinterglemm, afterski på lovely Goass Stall, aftonträff og Saalbach by night/Pub Crawl. Helt okej arbetsuppgifter og en rigtigt dejlig start på veckan



DagSafari över hela ski-cirkus området.







En helt underbar Picknik med Slope, i strålande sol till en helt MAGISK utsikt




Nyårsafton började med varmchoklad uppe på solterassen på Hinterhag Alm.


...Innan vi körde pistvisning över hela Ski-Cirkus området, med vår kärna vän SkiBavianen ;)



Vid 5-tiden väntade fackeltåg med alla skidlärare på Activ. En riktigt fet upplevelse! Åkte med facklor i ett långt tåg ner för pisten som leder raka vägen ner på byn i Hinterglemm. Där väntade ett antal tusen invånare og förväntansfulla gäster på oss och de efterföljande fyrverkerierna.




Efter fackeltåget bar det hem mot guidelägenheten för att duscha, äta och förbereda oss inför en CRAZY tvär nice kväll med fri bar på Ötzi mellan kl 21.00-03.00. Vart helt klart en av de absolut bästa nyårsaftnorna i mitt liv! ;)


Dagen där på körde jag & Carina pistvisning till Leogang som avslutades med Pizza på Saalbach/Hinterglemms mysigaste resturang och afterskii på Hinterhag!

- Är det något jag alltid kommer att minnas från min tid som skidguide, är det denna UNDERBARA vecka! Tusen TACK alla fantastiska gäster, sammarbetspartners, säsongare och kollegor!


Vecka 51 - Jul i vores Vinterland ♥

Vecka 51, Veckan då våra första gäster anlände till Saalbach Hinterglemm. Vart en stressig orutinerad vecka, där tusen utmaningar, problem och frågor man inte hade ett skit koll på dök upp titt som tätt. Det sägs juh att man aldrig glömmer sina första gäster, and NO KIDDING, I won't! De flästa gäster var lyckligt dock vis väldigt söta och vi hade i största allmänhet en riktigt bra vecka :) 


Hermes Houseband & Dj Ötzi, Live i Hinterglemm.


En härlig powernapp i solen till denna underbara utsikt, efter min och Carinas första Pistvisning.


Julefrukost/Julbord hos Team Saalbach :)

Julafton:

Började dagen med julepistvisning till Leogang. Där vi under vägen stannade och drack varm choklad och berättade jul historier. Till lunch stannade vi på sjukt mysiga Alte schmiede och körde julklappsspel, drack ännu mer varm choklad och åt en god lunch, innan vi tog oss ner mot Castello för att kolla Kalle Anka och hans vänner. Eller well, gjorde ett gott försök till detta i den täta dimma som låg över hela berget på vägen ner. Kl 15.00 denna julafton spenderades alltså någon stanns mellan Leogang & Saalbach i tät dimma, istället framför tv-rutan med Piff & Puff och de andra sköna disney figurerna. På kvällen åkte vi över till Wagrain och firade jul med alla de andra Hojmark guiderna på Tatselwurm, Riktigt mysigt! :)









By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0