Freedom.




Longboard till Sommaren 2012 kommer stå överst på min önskelista när jag kommer hem från les Alpes! ;) Bilderna är tagna på We♥it


I'm not crying because I'm weak, only because I've been strong way too long!

När man ligger nedbäddad med Feber, mensverk, RESFEBER och mår skit, kommer världens bästaste Linis med nybakade lussebullar & massa go energi! ♥

Gav mig lite energi & inspiration att titta in hit! :)
Helgen bjöd på ett riktigt Hyggligt, Sjovt (Kul) och alldeles Crazy dygn i Köpenhamn med alla blivande Guider. Nu är vi 100 % redo att inta våra destinationer. 5 Dec får gärna titta hit typ NUUU! :D Denna eviga längtan som bara drar med sig allt för mkt tankar börjar bli allt för dryg!!

Farfar & Farmor (som nog är två av mina största läsare på denne blogg!) här kommer ett par galet söta bilder jag hittade på datorn förut idag! Thithi.




Ibland önskar jag att jag var 2 år & Livet var en lek! Att jag slapp ta ansvar och konsekvenser för saker och ting! Godnatt.


Jeg vil ha' gang i den - sang i den - mere ramasjang og tju og bang i den!

Har fundet mig en ny yndlings juleSang! Thithi, Hittat en ny favorit julsong på ren Svenska. Upptäcker ständligt nya gobitar bland låtarna jag lade över från min danska kollegas dator i vintras ;)



Pyrus - Cool Jul

På loftet sidder nissen - hvorfor sidder han dog der?
Når det er ned' i stuen al det virk'lig sjove sker?
Et nisseliv er alt for forudsigeligt og trist,
selv Julemanden ligner efterhånden en turist!
De blide juletoner,
og kagemænd og koner
er gamle traditioner,
men hvorfor skal julen altid ligne den vi havde sidst?

Jeg vil ha' gang i den - sang i den -
mere ramasjang og tju og bang i den.
Ud med nisse-hopsa, ud med nisseøl,
ud med nisseskæg - de er allig'vel fuld af møl!
Jeg vil ha' gang i den - klang i den -
mere fest og farver dagen lang, i den.
Hvorfor sku' man kede sig, fordi det er jul?
Gør lig'som jeg - gør julen mere cool!

En lille nisse rejste - ja, men hvor gik turen hen?
Vi nisser rejser altid ud og kommer hjem igen.
Hvorfor er huen rød, når den ku' være violet?
Og hvorfor er den spids, når den ku' være en kasket?
For min skyld ka' i fjerne
båd' juletræ og stjerne -
det' håbløst umoderne,
nej, jeg vil hell're høre fed musik og danse tæt!


Fabulouse!


ACNE ♥ Quite old, but nothing but LOVELY outfits!


Give me some inspiration!

Ingen vidare händelserik helg den här inte. Kneeeg 16h med feber på ExaktaPrinting & som Servitris i fredags, nedbäddad sjukling på det i lördags. Idag har jag mest fått sanerat mitt bombnedslag till rum och sorterat en massa. Helgen avslutades iallafall med en mummsig farsdagmiddag och chillidill med Henke, Trevligt trevligt! Ny vecka, nya tag imorgon! ;)



Här har ni resultatet av min tur till Frissan i torsdags, Brun/rött it is! Grymt nöjd tjej :)
- Vad tycks!? ;)


Bye Bye Blondie, Hey Frissan!

Gutten Morgen! Underbart att stiga upp 06.30 och få reda på att man börjar kl 10.00 istället för 08.30. Hinner jag iallafall sörpla i mig en HallonSmothie och få en bra start på dagen! :)



Haha Har nog inte använt en webbcam på minst 2 år, tur e väl det! Men försökte ta en Normal (Gick väl sisådär!) sista bild på mig som blondie. Senare idag bär det nämligen av till Frissan för att få styr på och färga mitt stackars hår mörkt! Spännande! Lär väl hinna ångra mig tusen gånger innan dess, men nu kör vi! :D


Tignes val Claret, Les alpes de la Frans.

Min "Franska" måste vara bästa någonsin! Bjuder på ett litet bildregn från vår helt fantastiska servicekursus i Tignes val Claret i Frankrike 14-23 oktober :)




















6 December, Du är grymt EFTERLÄNGTAD!! ♥


Önskar Michilini all Lycka till i Canada!

...och Tackar för en (trotts febrig) mycket trevlig Halloween avskedsmiddag i fredags! :) Hoppas du får en Awesome vinter med massa fet skidåkning där borta!! Inte alls avensjuk eller så neeej dåw!






I'm coming home, to the place where I belong!

Känns som det är hög tid att en gång för alla, en gång på RIKTIGT dra igång denna blogg igen! Idag är det nämligen en, EN fucking crazy månad kvar tills jag än en gång drar iväg
to the Alps & mitt Älskade Österreisch!! ♥
Denna gång tiiill Sölden som skidguide för Nortlander Ski-Tours!


Jag i Tignes, Frankrike Okt 2011.

Börjar verkligen kännas att det inte är långt kvar nu! Fjärilarna smyger sig på i magen och jag har insett att det finns en hel del smått & gott att ta itu med innan den 6 December, då det äntligen bär av!

Filmen kommer från Way WRONG bolag! ...Ska ni på skidsemester i år är det ofcourse Nortlander Ski-Tours som gäller! ;) Men kolla in denna minst sagt UNDERBARA film från Sölden ...mitt blivande hem i vinter! Whaaa CRAZY! :D


...Vi ses i Sölden! ;)


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0