Sommarregn från Juni, Juli, Augusti.


Lata dagar i soolen




Sköna MAJ välkommen till Lund!




En minst sagt oförglömmlig kväll i Abbekås!




...Jag blev 21 åring :)




CRAZY mysig kväll vid fam Jardbys badhytt i Skanör





Det kanske varit den regnigaste sommaren på länge, men Ojojoj vad många fiiina, härliga, mysiga och alldeles Crazy studer sommar'n 2011 bjudit på!


Jag går och fiskar...

Uuuuwhoowhoo...
Haha Tänk vad mycket kul man hittar när man sitter och kollar igenom alla sommarbilder ;)



Solen, vindarnas och festens? ö!

...Får väl börja min lilla sommarUpdate där vi slutade. Midsommarhelgen på Öland blev som anat en fruktansvärt BRA helg!

Midsommaraftonsmorgon kopplade grabbarna släpet bakom traktorn, så vi kunde åka ner och ta oss ett midsommardopp, samt ge oss ut på jakt efter björkris och blommor :)






Den klassiska midsommar lunch/middagen hölls i Pelles super mysiga lada. Bjöds på sill, snapps, sånger och många härliga skratt!




Efter middagen väntade midsommarlekar!



Verkligen en superduper trevlig midsommarafton som avslutades med allsång och gitarrspelande långt in på natten :)
Dagen där på packade vi ihop oss och åkte från Lilla Frö mot Köpingsvik. Här väntade en soft bakisdag med sol, volleyboll och lite vila, innan det var dags att tagga till inför kvällens festligheter. Begav oss nämligen till sjukt niceiga "Sommar Strand" (Sveriges tredje största uteställe) i Borgholm, där vi festade loss natten lång! :D



Festligheter i kvälls solen i Köpingsvik innan Borgholm & Strand.


Efter ett sista dopp i Kalmar sund packade jag och Carina ihop oss och begav oss in mot Kalmar och den värsta hemresan i hela mitt liv. Åk ALDRIG tåg 3 timmar bakis efter 3 dagars tufft festande!

Om någon av er någonsin tittar in på min blogg vill jag TACKA Pelle, Micke och alla underbara människor big time för en helt fantastisk midsommarhelg jag sent kommer att glömma!


Bloggen & Jag tog oss frihet till Sommarlov...

...Och Ojojoj vad jag har mycket att berätta för er! Så där alldeles för mkt att det liksom inte blir något gjort här. Lite som när man har alldeles för mkt läxor och inte vet vart man ska börja! Snart ganska exakt 2 månader sedan jag hade tid, ork & lust att titta in hit. En ny roligare Hedder har iallafall kommit på plats och mängder av mer kul från sommarens äventyr väntar! ;) 


Skanörs hamn en fiiin sommarkväll


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0