A girl precious like a flower and a wild stupid girl on ice.

En regnig söndag i södra Skåneland, Två spralliga tjejor och en Idrottsanläggning full med dolda äventyr = En fruktansvärt bra flummig dag! ♥ Ska se om jag kan lyckas ladda upp ett par videos från våra timmar on Ice ;)



Bild 1: Isprinsessan Nattly.
*Tycker jag är RÄTT grym som fick med Turning Turso, eller hur f*n det stavas^^
, i bakgrunden ;)
Bild 2: Lilla jag, in action?


The Sounds ♥


Bildkälla

The Sounds låtar rullar om och om igen, Klockan tickar senare och senare och jag känner hur John Blund kallar högre och högre! Jag kan bara inte slita mig. Skulle lätt kunna fylla ett antal rader med underbara låttexter & kladd, men låter er njuta av 3 goa favoriter och säger GODNATT istället!

Like a Lady:

Queen of Apology:

Rock'n'Roll:


Det blev en galen fredag...

...Rent av totalt SPÅRAD Fredag faktiskt! Är det sant att man får magmuskler av att skratta behöver jag då inte träna något nästa vecka! En lång dag på Ikea, skottlossningar, Tågtripp till Luuund, Skumma män! Två trötta flummiga töser vid namn Liinda & Nattly, well behöver jag säga mer!? Åh just det, Två stackars grabbar vid namn Henke & Danne som fick stå ut med oss! - Nathalie Larsen! What the fuck skulle jag gjort utan dig!? ♥♥♥



Här har ni min & Nattlys Nyttiga kväll. JordgubbsVin, dippade morrötter & DigestiveKex. Chipsen & chokladen inhandlades generöst nog till grabbsen som lite plåster på såren för att dom faktiskt stod ut med hela Idol! Well, Gissa 3 gånger vem som åt vad! :O


Sveriges coolaste brudar!?

Här har vi min största inspirationskälla just nu! Rebecca & Fiona. Två störtschöna Dj brudar från Stockholm, som bara precis LEVER LIVET. Tar varje dag som den kommer och livnär sig på musiken. Ta och kolla in deras realityserie på SVT Play och bedöm själva. I love them!



Rebecca (Som bland annat varit med i filmerna Sandor Slash Ida & Bröllopsfotografen) & Fiona.
Tjecka in deras blogg:
RebeccaFiona.se


I just can't belive it's true! ♥

20 Oktober. Witch means, only ONE mounth left to lovely Austria!! ♥ 5 underbara månader i Saalbach med Snööö & Soool, nypistade backar, glada semester lirare på ski, ett veckoschema fullspäckat med galna arrangemang och tusentals nya spännande lärorika utmaningar.



Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant! :S ÄNTLIGEN ska jag få ge mig ut i guidelivet på riktigt! Så länge jag kan minnas har jag drömt om att sässonga i Alperna. För ca ett år sedan kom jag på att jag vill göra det som reseledare/skidguide. För lite mer än ett halv år sedan stod jag nere i Bad Gastein med tårar i ögonen, redo att kliva på bussen hem efter en totaly Awesome amazing CRAZY vecka, och insåg att "det är fan så här jag ska leva!".

Efter en TUFF men fruktansvärt kul & LÄRORIK guide/reseledarskola i Spanien (Service & co), ett antal intervjuer och några tuffa men ändå så enkla beslut om att tacka nej till andra bolag för att åka på guideseminarie med Højmark, står jag slutligen här som officiell skidguide för Lion Alpin by Hojmark vintersäsongen 2010/2010 i Saalbach!! Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant! Tänk vad man kan uppnå genom ren Vilja & inställning ;) One of my dreams are coming true forreal!!



Det finns fan inte ord för hur sjukt mycket jag bara lääängtar tills jag och mina helt fantastiska fina kollegor på Højmark står där i Köpenhamn och ska kliva på den där bussen som den 20 november tar oss ner mot vårt äventyr och allt som komma skall vintern 2010/2010! ♥


med solen i ögonen, alldeles intill ett glittrande stilla iskallt hav en söndagsmorgon i oktober.

Blev en lååång strandpromenix med underbara lilla Idis efter småtjejornas Innebandymatch. I'm totaly in love with the seaside!






Vi är brudarna som ger dig en gaaalen utekväll ;)

OjOjOj vad jag kommer att SAKNA er UNDERBARA fina Wellinge töser (inklusive Anna & Cathlin) när jag drar hell out of here! Vi är så fruktansvärt olika allihop och har valt att gå alldeles olika vägar här i livet. Men det fina är att hur långt bort, hur länge vi än varit ifrån varan är det alltid lika kul att träffa er allihop och höra om era äventyr, framsteg och liv. Det är nog det där som kallas Vännskap?





- TACKAR Kryll, Stjärna & Foppa för en trevlig 20 års fest på Gessie!!


Trötta som få! ♥

Jag & Soffi har skrattat så mkt att vi har alldeles ONT i magen. Vill ni få er ett RIKTIGT GOTT SKRATT, ta och kolla in dessa heeelt UNDERBARA Trailers/Scener från filmen "Despicable Me" or "Dumma mig" ;) - I JUST LOVE THEM!


Myspysig sjukling dag.

Inspirationen här är då inte direkt på topp. Som att inte min j*vla tandvärk vore nog har nu mina underbara bihålor även börjat trilskas dom med! Har legat nedbäddad med massa tända ljus, Chai-Te och nybakta pepparkaks scones största delen av dagen, framför tv.n där sällskapsresan "snowroller" rullat om och om igen ett antal gånger, När ska jag tröttna!?


Bilden är från Banff i Canada. Tyvärr inte tagen utav mig^^

Har börjat läsa igenom häftet på 125 A4 sidor vi fått av fjorårets guideteam i Saalbach. Sjukt mkt info, men grymt kul att bekanta sig lite mer med vad som komma skall. Finns allt om de olika hotellen vi ska ha hand om, alla Arrangemang, regler, sammarbetspartners, strategier OSV...
Bara ca 5 veckor kvar nu. Whaaa! Helt GALET ♥♥♥


People that know how to paaarty ;)

Hittade lite sköna pics från Anna Broddes 20 års fest i helgen. En riktigt TREVLIG kväll med det gammla GOA folket från WellingTown ♥ Blev en massa mingel, "3 kamp", sång, dans och partaj hela natten lååång!




I just can't get you out of my mind!


Bilden är tagen från WeHeartIt. Min absoluta favorit sida med GRYM INSPIRATION!

- För övrigt håller jag på att LÄÄÄNGTA ihjäl mig efter 20 november här va!!!


Jag längtar mig bort som en fågel i bur!

Efter 3 dagars jobb ute på Malmö Airport har jag lyckats se filmen "Upp" ytterligare 2 gånger (dags att byta film i barnhörnan Sturup!?), blivit mästare på Quadra Pop, fått i mig ett antal Tomtelattar från Espresso House, fått reda på att det finns Sm i skrivning av snapsvisor? :S, samt lyckats snacka ihop en fin telefonräkning. Nu håller jag HEEELG!!

Ikväll är det Innebandymatch mot Håkanstorp som gäller. Kl 20.00 på Rosengård i Malmö... well tur att Skånes Innebandyförbund värnar om vår säkerhet^^ :¤

Nä men vem pallar va normal 24 timmar om dygnet!?

Jajemensan, Webbcameran på nya datorn verkar juh iallafall fungera som den ska. Bortsett från att man då ser ut som en stoppad körv i den :O Och Ehm, NEEEJ jag är inte 14 år :$ Jag är bara väldigt väldigt TRÖTT & RASTLÖS efter en lååång dag på jobb! (:



No more sweets :O


Helt okej start på mitt "nya nyttiga liv". Power Walk med hunden också en
Smothie av VaniljYoggi, Hallon, Linfrön och Havregryn på det, YAMMI ;)

- Har dess utom bestämmt mig för att fortsätta med Innebandyn fram tills jag åker. Så nu jävlar blir det förhoppninggsvis fart på saker och ting!


En solstråle mindre in Welling Town

INTE OKEJ att alla mina fina solstrålar bara flyttar ifrån Welling Town & mig en efter en :( Idag är det fina Sofias tur, som jag hängt med sen 6.an, att bege sig till Estockholmo för att bli Jimbo (Sambo med Jim). FY FAN vad jag kommer SAKNA dig älskade solstråle!!

Lite pics från Sofias grymt trevliga tjejmiddag, med stört goood mat, i lördags:



1. De söta världsystrarna Sara & Sofia :)
2. Elin & Sofia in action mit marängvisspning!
3. Melissa, Sara og lilla Jeg.


LALALALALALALALALALA ♥ Thithi. Ibland är jag bara såå jävla bra ;-)
- Ge mig bara den 20 November nuuu TACK!!

FörstaOktoberTvåtusenTio.

Min fredagskväll har spenderats med ett gäng härliga 13/14 åriga Innebandytjejor. Femkamp, Pizza, massa gottis också Herrarnas A-lags match, istället för någon dryg tjejfilm eller fram för allt SKRÄCKFILM, vilket jag TACKAR för!! :¤ Helt okej lagkväll :)


En del av HIBF Flickor 13, som jag är tränare för, in action!

- Nu står SÖÖÖMN överst på listan!! Imorgonbitti är det Innebandy, innebandy, innebandy som gäller. Sen bär det av mot Malmö Town med Pappsi för att tjecka Skidor, Pjäxor och Lapptop! ;-)


Vi drar till Malmö, vi drar till Malmööö!


Absolut bästa med hösten (Förutom tända ljus, varm choklad & att snön snart är här!) :
Man får plocka fram alla mysiga varma koftor, pälsar och halsdukar.
Absolut värsta med hösten:
Alla jeans shorts, tygskor och andra älskvärlda sommarkläder åker på hyllan :(



Blev iallafall en shopping sväng till Malmö mit solstrålen Sofia today ♥
Så här rastlös & schnygg vart jag i väntan på henne innan vi gav oss av ;-)
- Henke, bara precis NJUT av sista bilden. Du lär ALDRIG få se den igen ;P


By Liinda Björklund.

Liindis är en glad, sprallig och nyfiken tjej på 21 år, vars stora intressen är Design & Inredning, Fashion, Kost & hälsa. Älskar havet, att resa, alla möjliga äventyr och inte minst skidåkning! Just nu går livet mest ut på att se mig om i världen, mestadels som reseledare, Innan jag drömmer om att bygga ett egendesignat hus i skärgården och hitta mitt drömjobb! Hoppas ni gillar min blogg och ger synpunkter via kommentarer. Enjoy sweethearts! ♥

RSS 2.0